دمنوش سیب (ریز،درشت)
- وزن: 1000 گرم
- اندازه: دو اندازه بزرگ و کوچک
- رنگ: تیره
- حفظ کیفیت میوه: 8
- کیفیت خشکی: کاملا خشک و تمیز
- توضیح کوتاه: در برگهای درخت سیب یک ماده ضد باکتری بنام فلوریتین وجود دارد. ناگفته نماند که ویتامین های موجود در سیب بیشتر در پوست سیب و زیر پوست آن قرار دارند. بنابراین آنهائی که میتوانند پوست سیب را هضم کنند بهتر است که آنرا با پوست میل کنند و اگر میخواهید پوست آن را بکنید بهتر است که سیب را خیلی نازک پوست بکنید.
کد محصول:16
قیمت : 45,000 تومان
قیمت با تخفیف : 40,000 تومان
توضیحات
دمنوش سیب (ریز،درشت)
سیب Apple
نام علمی Pyrus malus
درخت سیب در بیشتر نقاط دنیا پرورش داده میشود و سیب میوهایست که میتوان گفت در هر جای دنیا وجود دارد و همه مردم دنیا آن را میشناسند.
در کشور عزیز ما ایران این درخت به صورت خودرو در جنگلهای شمال وجود دارد. در لاهیجان و رودسر آن را «آسیب»، «هسی» و «هسیب» و در مازندران به آن «سه» میگویند.
بلندی درخت سیب تا ۱۰ متر و تنهاش گاهی به دو متر می رسد. عدهای عقیده دارند که سیب از ابتدای خلقت بشر وجود داشته است. رومیان و یونانیان از میوه و برگ آن در درمان بیماریها استفاده میکردهاند. سیب انواع مختلف دارد. انواع وحشی آن کوچک و پرورش یافتة آن درشت و آبدار میباشند. سیب نوع ترش و شیرین دارد. درخت سیب در مناطق کوهستانی و معتدل بهخوبی رشد میکند.
سیب در قدیم علاج نقرس و بیماریهای اعصاب بوده است. سیب دارای ویتامین و مواد مغذی فراوانی است.
ترکیبات شیمیایی
موادی که در سیب وجود دارد بشرح زیر است:
انرژی ۲۵۸ کالری
پروتئین 2/1 گرم
چربی 6/1 گرم
مواد نشاستهای 6/59 گرم
کلسیم 22 میلیگرم
فسفر 10 میلیگرم
آهن 2/1 میلیگرم
ویتامین آ 360 واحد
ویتامین ب یک 15/ میلیگرم
ویتامین ب دو 08/ میلیگرم
ویتامین ب سه 1/ میلیگرم
ویتامین سی 18 میلیگرم
در برگهای درخت سیب یک ماده ضد باکتری بنام فلوریتین وجود دارد. ناگفته نماند که ویتامینهای موجود در سیب بیشتر در پوست سیب و زیر پوست آن قرار دارند. بنابراین آنهائی که میتوانند پوست سیب را هضم کنند بهتر است که آنرا با پوست میل کنند و اگر میخواهید پوست آن را بکنید بهتر است که سیب را خیلی نازک پوست بکنید.
خواص درمانی سیب
۱) سیب یک میوه قلیائی است و تمیزکننده بدن است و به علت دارا بودن پکتین زیاد آب اضافی بدن را خارج میسازد.
۲) سیب را میتوان برای برطرف کردن اسهال حتی برای کودکان به کار برد. برای این منظور سیب را باید رنده کرد و استفاده نمود. سیب را میتوان پخت و برای آنهایی که روده تنبلی دارند بسیار مفید است. برای پختن سیب آنرا تکه تکه کرده و با آب روی آتش ملایمی بپزید. حتماً از ظرف لعابی یا تفلون استفاده کنید زیرا به این طریق پکنین و ویتامینهای آن حفظ میشود.
۳) شربت سیب بهترین دارو برای درمان سرفه و گرفتگی صدا میباشد. برای تهیه شربت سیب یک کیلو سیب را شسته و با پوست قطمه قطمه کنید و در یک لیتر آب بپزید، سپس آن را با پارچة نازکی صاف کنید و چند تکه قند به آن اضافه کنید و دوباره روی آتش ملایم قرار دهید تا قوام یابد و بعد از روی آتش بردارید. روزی سه تا چهار فنجان از این شریت بنوشید.
4) مقدار آهن سیب زیاد نیست ولی سیب این خاصیت را دارد که بدن را قادر ميسازد تا آهن موجود در غذاهای دیگر را نیز جذب کند.
۵) سیب دارای مقدار زیادی کلسیم است و کلسیم سیب به بدن کمک میکند که کلسیم غذاهای دیگر را نیز جذب کند.
۶) سیب ۵۰ درصد بیشتر از پرتقال ویتامین آ دارد و همانطور که میدانبد ویتامین آ ضد سرماخوردگی است و همچنین برای رشد و نمو بدن و سلامت چشم و جلوگیری از شب کوری بسیار مژثر است.
7) خوردن سیب یبوست را برطرف میکند و برای خستگی مفرط مفید است.
8) جوشانده پوست درخت سیب درمان تبهای نوبهای، تب مالاریا و تبهای صفراوی است.
9) دم کرده برگ درخت سیب ادرارآور و درمانکننده التهاب کلیه و مثانه میباشد.
10) سیب پخته ملین است و همچنین برای رفع بیخوایی داروی موثری است.
11) سیب مانع تشکیل اسید اوریک در بدن میشود بنابراین خوردن آن معالج نقرس، رماتیسم و تصلب شرائین است.
12) نوشیدن آب سیب داروی موثری برای درمان سرماخوردگی و گرفتگی صدا و صرفه است.
13) در شرایطی که بدن اسیدی شده است مانند اختلالات کبدی و کیسه صفراء بیماریهای اعصاب، ناراحتیهای پوستی، نقرس و رماتیسم خوردن سیب بسیار مفید است.
14) سیب مقوی کبد و اشتهاآور است.
15) سیب برای درمان تنگی نفس بسیار مفید است. حتی بوئیدن سیب نیز اين خاصیت را دارد.
16) سیب پخته تقویتکننده معده و کبد و دفعکننده سودا و سموم بدن است.
17) سیب حرارت را از بدن خارج میسازد.
18) سیب را رنده کنید و در دستمال بپچید و روی چشم بگذارید درد چشم را برطرف میکند.
19) سیب را در خمیر پیچیده و روی آتش کباب کنید داروی موثری در رفع اسهال خونی، سل، تنگی نفس و لاغری میباشد.
20) جوشانده پوست سیب درمان کننده درد مفاصل، رماتیسم، نقرس و ناراحتیهای کلیه است. این جوشانده همچنین دستگاه هاضمه را قوی میکند.
21) سیب کلسترول خون را پائین میآورد. آنهائی که کلسترول بالا دارند حتماً باید روزانه ۲ الی ۳ سیب بخورند.
22) خوردن سیب حتی برای آنهائی که بیماری قند دارند مفید است زیرا قند خون را بالا نمیبرد.
23) خوردن سیب فشار خون را پائین میآورد، حتی بوییدن سیب باعث پائین آمدن فشار خون میشود.
24)کسانی که میخواهند لاغر شوند حتماً باید سیب را با پوست بخورند زیرا ثابت شده است که شخص پس از خوردن سیب با پوست احساس سیری میکند زپرا سیب قند خون را تا مدتی ثابت نگاه میدارد.
25) مصرف سیب ویروسها را از بين میبرد. دانشمندان دریافتهاند: کسانیکه بیشتر سیب میخورند کمتر به سرماخوردگی و بیماربهای تنفسی مبتلا میشوند.
26) سیب داروی ضد سرطان است.
27) دم کرده گل سیب داروی سرفه و تورم مجرای تفسی است.
28) سیب داروی خوبی برای درمان زخمها میباشد. برای اين منظور سیب را رنده کنید و روی زخم بگذارید.
29) سیب بهترین دارو برای سوء هاضمه است زیرا دارای مقدار زیادی پکتین میباشد.
30) آب سیب را حتی میتوان برای تنقیه استفاده کرد. اين تنقیه برای بیماربهای روده بسیار موثر است.
31) پوست سیب را مانند چائی دم کنید و بیاشامید اين چائی بهترین دوست کلیه است.
32) آب سیب را با آبمیوهگیری در منزل تهیه کنید و فوراً آن را بنوشید زیرا در الر ماندن آنزیمهای خود را از دست میدهد.
33) آب سیب برای زیبائی پوست و از بین بردن چین و چروک صورت بسیار موثر است. برای اين متظور آب سیب را صبح و شب روی پوست گردن و صورت بمالید و ماساژ دهید. البته همیشه آب سیب تازه استفاده کنید. استفاده دیگر از سیب برای لطافت پوست، سیب پخته است. سیب را بپزید و سپس له کنید و با شیر مخلوط کنید و این مخلرط را به صورت نیم گرم روی پوست بگذارید و پس از چند دقیقه آنرا بردارید.
خواص سیب ترش
۱) سیب ترش قابض است و حالت استفراغ و دل بهم خوردگی را از بین میبرد.
۲) سیب ترش را بپزید درمان اسهال خونی است.
3) آب سیب ترش مخلوط با آب انار برای تقویت معده و درمان اسهال و دل بهم خوردگی بکار میرود.
4) رب سیب ترش علاج اسهال استفراغ و درد و غم است.
۵) مربای شکوفه سیب برای ضعف معده و ازدیاد نیروی جنسی مفید است.
6) سیب ترش برای آنهائی که مزاج گرم دارند بسیار مفید است. بالعکس آنهائی که مزاج سرد دارند باید سیب شیرین بخورند.
همانطور که قبلاً گفته شد سعی کنید هميشه سیب را با پوست بخورید زیرا مقدار زیادی پکتین در پوست سیب وجود دارد. سیبهائی که در کانادا به فروش میرسد روی آن یک لایه چربی برای حفاظت آن ميباشد. بنابراین باید حتماً اين سیبها را با دقت بشونید. آنهائی که دارای معده ضعیف هستند باید سیب را بسیار نازک پوست گرفته تا پکتین و ویتامینهای آن از یین نرود.
منبع: کتاب یکصد گیاه معجزه گر، دکتر سهراب خوش بین
نظرات
دیدگاه خود را در مورد محصول مطرح نمایید
نظرات
0 نظر