سرکه سیب

  • وزن: 1000 گرم
  • توضیح کوتاه: خواص سرکه سیب برای سلامتی فراوان است که از جمله آن‌ها می‌توان کاهش قند خون و کاهش وزن اشاره کرد. سرکه سیب علاوه بر استیک اسید، محتوی آب، سایر اسیدها، ویتامین ها و مواد معدنی است.سرکه سیب دراثر تخمیر سیب با مخمرها تولید می‌شود. مخمرها قند موجود در سیب را به الکل تبدیل می‌کنند. سپس باکتری‌هایی به این مخلوط اضافه می‌شوند و الکل را به استیک اسید تبدیل می‌کنند.
+ موارد بیشتر - بستن

کد محصول:30

قیمت : 0 تومان

توضیحات

سرکه سیب

سرکه سیب

خواص سرکه سیب برای سلامتی فراوان است که از جمله آن‌ها می‌توان کاهش قند خون و کاهش وزن اشاره کردسرکه سیب علاوه بر استیک اسید، محتوی آب، سایر اسیدها، ویتامین ها و مواد معدنی است.سرکه سیب دراثر تخمیر سیب با مخمرها تولید می‌شود. مخمرها قند موجود در سیب را به الکل تبدیل می‌کنند. سپس باکتری‌هایی به این مخلوط اضافه می‌شوند و الکل را به استیک اسید تبدیل می‌کنند.

ارزش غذایی

سرکه سیب علاوه‌بر این نوع اسید، سرشار از آنزیم‌ها، پروتئین‌ها و باکتری‌های دوست است. البته ویتامین یا مواد معدنی زیادی در این سرکه وجود ندارد اما ردی از پتاسیم در آن دیده می‌شود. اسیدهای آمینه و آنتی‌اکسیدان‌ هم در سرکه‌های سیب باکیفیت دیده می‌شود

خواص ودرمان ها

هر ورزشکاری نیاز به یک تسکین‌دهنده‌ قوی برای دردهای عضلانی دارد، برخی بر این باورند که به خاطر وجود استیک‌ اسید در سرکه‌ سیب استفاده‌ موضعی از آن می‌تواند دردهای عضلانی را آرام کند

بهبود سلامت پوست

سرکه سیب در طب سنتی دارویی رایج برای درمان پوست خشک و اگزماست. پوست بدن به‌طور طبیعی کمی اسیدی است و استفاده از کرم حاوی سرکه سیب می‌توان تعادل را به غلظت pH  خون برگرداند.

بهبود سلامت قلب

سرکه سیب با کاهش مقدار کلسترول و تری‌گلیسیرید می‌تواند از بیماری‌های قلبی کاسته و فرد را از سکته‌های قلبی دور نگه‌دارد.

 کاهش قند خون

بررسی‌های علمی نشان داده که سرکه سیب می‌تواند از حساسیت انسولینی بدن فرد بکاهد و بدین ترتیب از قند خون او بکاهد. بررسی‌های روی داوطلبان مبتلا نشان داده که این سرکه می‌تواند دیابت افراد مبتلا به این بیماری را کنترل کند.

قاتل باکتری‌های مضر

سرکه سیب قاتل باکتری‌های مضر است و می‌توانید با استفاده از آن مواد خوراکی مانند سبزی‌ها و میوه‌ها را ضد عفونی کنید. قارچ‌ ناخن، شپش، زگیل و عفونت گوش با استفاده از سرکه سیب درمان می‌شود.

موارد احتیاط

سرکه سیب موجب کاهش سرعت تخلیه‌ی مواد غذایی از معده می‌شود. این امر از بالا رفتن قند خون جلوگیری می‌کند و ورود قند به جریان خون را به‌تأخیر می‌اندازد. این ویژگی موجب بدترشدن علائم فلج معده (گاستروپارزی) می‌شود که در مبتلایان به دیابت نوع ۱ شایع است.

سرکه سیب می‌تواند موجب کاهش اشتها، احساس سیری و کاهش تدریجی کالری دریافتی بشود.

مصرف سرکه سیب به مبتلایان کولیت روده ، التهابات دستگاه گوارشی و زخم معده نیز توصیه نمی‌شود.

نظرات

دیدگاه خود را در مورد محصول مطرح نمایید

امتیاز از 1 تا 5 متن

نظرات

0 نظر

سایر محصولات تولیدیار فاطمه برات نژاد

مشاهده همه