برگه زرد آلو

  • وزن: 250 گرم
  • تولید: 1400/03/26
  • اندازه: بزرگ و متوسط
  • کیفیت: درجه یک
  • تمیزی: بالا
  • توضیح کوتاه: درخت زردآلو تا ارتفاع 6 متر می رسد برگ های آن مانند قلب نوک تیز و به رنگ سبز روشن مایل به زرد می‌باشد، گل های زردآلو درشت و به ‌رنگ سفید متمایل به قرمز است‌ میوه آن گوشتی و زرد رنگ با طعمی مطبوع و شیرین بوده که در اواسط تابستان می رسد.
+ موارد بیشتر - بستن

کد محصول:10

قیمت : 20,000 تومان

توضیحات

برگه زرد آلو

زردآلو     Apricot

نام علمی    Armeniaca bulgar

درخت زردآلو بومی نواحی چین می‌باشد و هنوز هم به صورت وحشی دراین مناطق می‌روید. اين درخت در اوائل قرن اول میلادی به آسیا و اروپا راه یافت.

درخت زردآلو تا ارتفاع 6 متر می رسد برگ های آن مانند قلب نوک تیز و به رنگ سبز روشن مایل به زرد می‌باشد، گل های زردآلو درشت و به ‌رنگ سفید متمایل به قرمز است‌ میوه آن گوشتی و زرد رنگ با طعمی مطبوع و شیرین بوده که در اواسط تابستان می رسد.

هسته زردآلو صاف، قهوه‌ای و بیضی شکل است. در داخل هسته مغز آن قرار دارد که طعم آن شیرین و گاهی تلخ می باشد.

ترکیبات شیمیایی

در، صد گرم زردآلوی بدون هسته؛ مواد زیر موجود است

اترژی 54 کالری

آب 81 تا 84 گرم

موادقندی 10 تا 12 گرم

پروتئین ۱ میلی‌گرم

کلسیم 18 میلی گرم

فسفر 23 میلی‌گرم

سدیم ۱ گرم

پتاسیم 280 میلی‌گرم

آهن 5/ میلی‌گرم

ویتامین  آ  2700  واحد

ویتامین ب یک 03/ میلی‌گرم

ویتامین  ب دو 04/ میلی‌گرم

ویتامین  ب سه 6/  میلی‌گرم

وتامین  سی 10  میلی‌گرم

اسید سالسیلیک  5/1 گرم

مواد نشاسته‌ای  35/6 گرم

آلبومین  45/ ‏ گرم

چریی  12/  گرم

مغز زردآلو دارای 40 درصد روغن، مقداری پروتئین، قند، اسانس و ویتامین‌های آ ، سی ، ب 17 و کبالت می‌باشد. ویتامین ب 17 که لیتریل و پانگامیک اسید نامیده می‌شود؛ طبق تحقیقات دانشمندان ضد ییماری سرطان و معالج سرطان است. این ویتامین بصورت قرص در اروپا وجود داشته و مصرف می‌شود ولی متأسفانه دارای مقدار بسیار کمی سیانید می‌باشد.

 

خواص درمانی زردآلو

زردآلو از نظر طب قدیم ایران سرد و تر است.

1) تصفیه کننده خون است.

۲) عروق را باز می‌کند.

3) ملین است.

4) بوی بد دهان را رفع می‌کند.

5) تب بر است.

6) به علت داشتن کبالت برای کم خونی مفید است.

7) ورم مفاصل را برطرف می‌کند.

8) ضد نرمی استخوان است.

9) برای قلیائی کردن بدن مفید است.

خواص درمانی هسته و برگ زردآلو

مغز هسته زردآلو از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک و برگ وگل آن سرد و خشک است.

۱) مغز آن تقویت کننده قوای جنسی است.

2) روغن مغز هسته را اگر در گوش بچکانید صداهای گوش را از بين برده و سنگینی گوش را درمان می‌کند.

3) روغن مغز هسته برای نرم کردن پوست مفید است.

۴) روغن مغز هسته اگر تلخ باشد کرم معده و روده را از بین می‌برد.

۵) روغن تلخ مغز هسته، ورم مقعد را از بين برده و سنگ مثانه را خرد می‌کند.

۶) دم کرده برگ زردآلو برای قطع اسهال مفید است.

7) برای تسکین گوش درد چند قطره از دم کرده برگ زردآلو در گوش بچکانید.

 

مضرات زردآلو

زردآلو به طورکلی دیر هضم، ثقیل، سنگین و نفاخ است. اشخاص سالخورده و کودکان باید از خوردن زیاد آن احتراز کنند. همیشه باید زرآلو را قبل از غذا خورد و همراه با آن هسته آن ‌را نیز تناول نمود زیرا هسته زردآلو ضد نفخ بوده و هضم آن ‌را آسان می‌سازد.

 

 

منبع: کتاب یکصد گیاه معجزه گر، دکتر سهراب خوش بین        

 

نظرات

دیدگاه خود را در مورد محصول مطرح نمایید

امتیاز از 1 تا 5 متن

نظرات

0 نظر

سایر محصولات تولیدیار فاطمه برات نژاد

مشاهده همه