پودر سیر

  • وزن: 100 گرم
  • طعم: تند
  • کیفیت: درجه یک
  • رنگ: خاکی
  • توضیح کوتاه: سیر گیاهی است علفی و دائمی که ساقه آن تا ارتفاع ۴۰ سانتیمتر نیز می‌رسد.قسمت زیرزمینی آن متورم و مرکب از ۵ تا ۱۲ قطعه و محصور در غشاهای نازک و ظریف به رنگ خاکستری مایل به سفید می‌باشد. برگهای آن باریک و نواری شکل به رنگ سبز تیره و گلهای آن کوچک و صورتی رنگ که به صورت یک چتر در انتهای ساقه ظاهر می‌شود.
+ موارد بیشتر - بستن

کد محصول:4

قیمت : 15,000 تومان

توضیحات

پودر سیر

سیر  Garlic

نام علمی Allium Sativum

سیر گیاهی است علفی و دائمی که ساقه آن تا ارتفاع ۴۰ سانتیمتر نیز می‌رسد.قسمت زیرزمینی آن متورم و مرکب از ۵ تا ۱۲ قطعه و محصور در غشاهای نازک و ظریف به رنگ خاکستری مایل به سفید می‌باشد. برگهای آن باریک و نواری شکل به رنگ سبز تیره و گلهای آن کوچک و صورتی رنگ که به صورت یک چتر در انتهای ساقه ظاهر می‌شود.

سیر از قدیم‌الايام در آسیای شرقی و اطراف دریای مدیترانه کت می‌شده است. سیر و پیاز رابطه‌ای نزدیک با یکدیگر دارند که شاید به دلیل بوی بد آنها باشد. نام سیر در کتاب مقدس آمده است و در مصرقدیم برای مومیایی مردگان و خوش طعم کردن غذاها به کار می‌رفته است. هومر شاعر یونان باستان در نوشته‌های خود از آن یاد کرده است.

مردم روم قدیم اعتقاد داشته‌اند که در سیر یک اثر معجزه آسا وجود دارد و آنرا به سربازان خود مي‌داده‌اند که آنها را شجاع و قوی سازد. مردم اروپا و مخصرصاً ایتالیا و اسپانیا از قبل از میلاد مسیح آنرا می‌شناخته و استفاده می‌کرده‌اند. بقراط پدر علم طب در نوشته‌های خود از خواص آن یاد کرده و یکی دیگر از دانشمندان قدیم ۶۱ خاصیت مختلف برای سیر قائل شده است.

سه نوع سیر وجود دارد

۱) سیر آمریکایی که بنام Creole نیز نامیده می‌شود این نوع سیر دارای پوست سفیدبوده و از انواع دیگر قوی‌تر است.

۲ سیر ایتالیایی که برنگ صورتی است و دارای فطعات زیادتری نسبت به انواع دیگر است.

3) سیر تاهیتی که از بقیه انواع درشت‌تر است و گاهی قطر آن به ۸ ساتیمتر مي‌رسد.

ترکییات شیمیایی سیر

سیر دارای ترکیبات گوگردی می‌باشد که موجب خواص ضدعفونی کننده، میکرب کشی و جرم کشی می‌گردد.

سیر همچنین دارای موادی بنام آلیسین (Alicin)، آلیساتین1 (Alisatin1) و آلیساتین2 (Alisatin2) می باشد که میکرب‌های حصبه و پاراتیفوئید را از بین می‌برد

در، هر صد گرم سیر خام مواد زیر موجود است

آب 61 گرم

پروتئین 6 گرم

چربی 0.2 گرم

مواد نشاسته ای 29  گرم

کلسیم 30 میلی‌گرم

فسفر 200  میلی‌گرم

بتاسیم  530  میلی‌گرم

آهن 1.5 میلی‌گرم

سدیم 20  میلی‌گرم

ویتامینA  20  واحد

ویتامینB1 0.25  میلی‌گرم

ویتامینB2 0.8 میلی­گرم

ویتامینB3 0.5 میلی‌گرم

ویتامینC  15‌ میلی‌گرم

خواص طبی سیر

سیر از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است. اسانس سیر که در اثر تقطیر سیر با بخار آب حاصل می‌شود مرکب از مواد سولفرره بوده و مایعی است به رنگ قرمز نارنجی و دارای بوئی کمتر از خود سیر که برای تغییر طمم غذا مصرف می‌شود.

۱) سیر بادشکن و ضدعفونی‌کننده است.

۲) خوردن سیر مصونیت بدن را در مقابل یماریها افزایش مي‌دهد.

۳) سیر کرم را از بین مي‌برد و ماده‌ای آرامش بخش برای معده و کلیه می‌ياشد.

۴) سیر محرک و تقویت‌کننده بدن است.

۵) سیر را می‌توان به عنوان ضد سم و در مورد مسمومیت‌های غذایی به کار برد.

6) سیر داروی سرماخوردگی و زکام است.

۷) یرای بر طرف کردن درد و آبسه حاصل از نیش حشرات، مار و عقرب سیر را در روغن له کرده و روی محل نیش زدگی بمالید.

8) سیر اثر خوبی در معالجه سل دارد.

٩) سیر فشار خون را پائین آورده تصلب شرائین را معالجه کرده و انسداد رگهارا بازمی‌کند.

10) سیر چون گرم و خشک است بنابراین رطوبت معده و مفاصل را از یین می‌برد و درد فاصل را خوب می‌کند.

11) سیر خون را رقیق می‌کند.

12) سیر ادرارآور و تنظیم‌کننده پریود است و خانم‌هایی که پریود آنها معمولا عقب می‌افتد باید از سیر استفاده کنند.

13) سیر اثر خوبی در رفع تفس تنگی دارد.

14) خوردن مداوم سیر لقوه و رعشه را از بین می‌برد.

15) سیر درمان‌کننده دردهای مفاصل، سیاتیک و نقرص می‌باشد.

16) سیر برای تقویت نیروی جنسی و افزایش تولید اسپرم در اشخاص سرد مزاج بسیار مفید است.

17) آنهایی که قطره قطره ادرار می‌کنتد باید حتما سیر بخورند تا بیماری آنها درمان شود.

18) سیر زخم‌های ریه و درد معده را از بين مي‌برد.

19) سیر سنگ‌های کلیه را شکسته و خارج می‌سازد.

۲۰) اگر موهای شما در جوانی سفید شده سیر بخورید. زیرا خوردن سیر موهای سفید را از بين برده و موهای سیاه بجای آن می‌روید.

21) سیر را یا زیره بپزید برای تقویت دندان مفید است.

22) حلوای سیر برای تحریک و تقویت نیروی جنسی مفید است. برای تهيه این حلوا؛ سیر را باید با شیر پخته وسپس در روغن حبوانی سرخ کنید؛ بعد آنرا با عسل شیرین کرده و کامالا له کنید که مانند حلوا شود.

23) سیر را مانند چایی دم کرده و برای تنقیه استفاده کنید این تنقیه برای درد سیاتیک مفید است.

24) مالیدن سیر پخته به دندان درد دندان را تسکین می‌دهد.

25) سیر را بسوزانید و با عسل مخلوط کرده و ضمادی از آن درست کنید این ضماد برای رفع خون مردگی زیر پلک چشم مفید است.

26) برای از بين بردن بوی سیر نیم ‌ساعت پس از خوردن سیر یک سیب را رنده کرده و با عسل مخطوط کرده و بخورید و با بعد از خوردن سیر برگ جعفری را در دهان گذاشته و بجوید.

27) سیر به علت مدر (ادوارآور) بودن برای رفع آب آوردگی نسوج مفید است.

28) سیر به آسانی کرمک را رفع می‌کند و حتی در دفع کرم آسکاریس نیز سفید است.

29) برای رفع درد عضلانی می‌توان از ضماد سیر استفاده کرد به این ترتیب که چند عدد سیر را له کرده و بر روی پارچه‌ای بمالید و سپس روی عضوی که درد می‌کند بگذارید تا پرست را قرمز کرده و درد را برطرف کند.

30) برای از بين بردن میخچه از ضماد سیر استفاده کنید.

31) جهت رفع دردهای رماتیسمی و عصبی؛ ضماد سیر بسیار موثر است.

32) برای رقع تنگی نفس و آسم چند قطره تنتور سیر را روی پک تکه قند بچکانید و آنرا در دهان گذاشته و بمکید تا تدگی نفس از پین برود. برای درست کردن تنتور سیر چند قطعه سیر را پوست کنده، له کنید و در ۲۰۰ گرم الکل سفید 90 درجه بیاندازید و پس از دو هفته آنرا صاف کنید. بجای الکل ۰٩ درجه از ویسکی یا ودکا نیز می‌توانید استفاده کنید.

33) جهت ضدعفونی کردن دستگاه تنفسی در هنگام بیماریهای مربوطه از شربت سیر استفاده کنید: مقدار ۱۰۰ گرم سیر را با ۲۰۰ گرم آب و ۲۰۰ گرم شکر با قند مخلوط کرده و آنرا بجوشانید تا له شود. مقدار مصرف برای این منظور سه قاشق سوپخوری در روز است.

34) پاستور پزشک ممروف فرانسوی آزمایشات زیادی روی سیر انجام داد و اثر ضدباکتری سیر را تأیید کرده است.

35) سیر ضد انعقاد و لخته شدن خون است.

36) خوردن سیر سلولهای سرطانی را از بين می‌برد.

مضرات سیر

سیر با آنکه خواص بسیاری داره باید بحد اعتدال مصرف شود زیرا استفاده زیاد از آن در بعضی اشخاص موجب سردرد، ضعف نیروی جنسی، ضعف چشم و بیماری بواسیر می‌شود. سیر براي آنهایی که اسهال دارند نیز مضر است. آنهایی که معده ضعیف دارند و بطورکلی سیستم هاضمه آنها ضعیف است نباید در خوردن سیر افراط کنند.

کسانی که یبوست دارند نباید سیر بخورند و برای رفع زیان آن باید با آب و نمک پخته و کمی به آن روغن بادام یا کره اضافه کتید تا مضر نباشد.

اشخاصی که گرم مزاج هستند برای خوردن سبر طبق توصیه ابن‌سینا حکیم ایرانی باید سیر را یپزند و یا از سیر ترشی استفاده کنند. برای پختن سیر می‌توانید پس از پوست کندن آنرا به مدت سه دقیقه بخار دهید.

اشخاصی که دارای فشار خون پایین هستند و همینطرر کسانی که آلرژی دارند نباید از سیر استفاده کنند.

نظرات

دیدگاه خود را در مورد محصول مطرح نمایید

امتیاز از 1 تا 5 متن

نظرات

0 نظر

سایر محصولات تولیدیار سمیه سلیمانی

مشاهده همه