شیره انگور
- وزن: 500 گرم
- میزان غلظت: متوسط
- توضیح کوتاه: در منابع طب سنتی ایرانی، شیره انگور را دبس یا دوشاب می نامند. طبیعت این خوراکی، گرم و تر است یکی از بهترین زمان های استفاده از شیره انگور فصول سرد سال استطبع شیره انگور گرم و تر است و برای افراد سرد مزاج مفید می باشد، مصلح دوشاب یا شیره انگور، تخم ریحان است. شیره انگور با داشتن ویتامین ها و مواد معدنی حیاتی و کالری بیشتری نسبت به انگور مصرف میزان کمی از آن باعث تأمین انرژی موردنیاز بدن می شود.
کد محصول:27
قیمت : 22,000 تومان
توضیحات
شیره انگور
شیره انگور
در منابع طب سنتی ایرانی، شیره انگور را دبس یا دوشاب می نامند. طبیعت این خوراکی، گرم و تر است یکی از بهترین زمان های استفاده از شیره انگور فصول سرد سال استطبع شیره انگور گرم و تر است و برای افراد سرد مزاج مفید می باشد، مصلح دوشاب یا شیره انگور، تخم ریحان است. شیره انگور با داشتن ویتامین ها و مواد معدنی حیاتی و کالری بیشتری نسبت به انگور مصرف میزان کمی از آن باعث تأمین انرژی موردنیاز بدن می شود .
ارزش غذایی
هر ۱۰۰ گرم شیره انگور دارای ۳۲۹ کالری است.
ارزش غذایی شیره انگور
مقدار ۱۰۰ گرم
کالری ۳۲۹
چربی کل ۴۰۰ میلی گرم
پروتئین ۹۰۰ میلی گرم
آهن ۱۲ میلی گرم
کلسیم ۷۴ میلی گرم
فسفر ۴۰ میلی گرم
خواص و درمان ها
خونساز بودن
شیره انگور خونساز است. افرادی که علائم کم خونی مثل احساس ضعف و بیحالی را در خود مشاهده میکنند، بهتر است در برنامه روزانه خود مصرف شیره انگور را جای دهند.
درمان افسردگی
افرادی که دچار ضعف اعصاب هستند و از افسردگی رنج میبرند، با مصرف شیره انگور میتوانند به بهبود این بیماری کمک کند و روحیه خودشان را مجدد به دست بیاورند
شادابی پوست
شیره انگور را میتوانید برای برگرداندن شادابی پوست و از بین بردن لکههایی که روی آن ایجاد شده استفاده کنید. مصرف شیره انگور به صورت خوراکی یا ماسک از پیری پوست پیشگیری میکند.
بهبود عملکرد گوارش
شیره انگور اوره را از بدن دفع میکند و ضد نفخ است. مصرف این ماده سبب میشود که باقیمانده غذاها از معده و روده پاکسازی شود و عملکرد دستگاه گوارش بهبود پیدا کند.
رقیق شدن خون
شیره انگور به دلیل داشتن ماده ی معدنی پتاسیم سبب رقیق شدن خون و جلوگیری از حمله قلبی شده و به پیشگیری از بیماری هایی مانند آمبولی و رگ های واریسی کمک می کند.
درمان کم خونی
شیره انگور حاوی آهن و ویتامین B12 است که نقش بسیار مؤثری را در خون سازی با افزایش سطح گلبول قرمز در بدن دارند و با مصرف روزانه ان میتوان کمک به درمان کم خونی کند.
پیشگیری از سرطان و کاهش اثرات شیمی درمانی
آنتی اکسیدان های متنوع وفراوان شیره انگور از سرطانی شدن سلول های بدن توسط رادیکال های آزاد جلوگیری می کنند و سبب تحریک ترشح بیشتر و افزایش سطح گلبول سفید در بدن می شوند. دوشاب همچنین برای درمان عفونت و التهاب بسیار مؤثر است و اثرات شیمی درمانی را کاهش می دهد.
بهبود خلق و خو
منیزیوم موجود در شیره انگور به متعادل شدن کلسیم موجود در رگ های عصبی و خونی کمک و باعث آرامش اعصاب و بهبود خلق وخو ، افزایش نشاط و انرژی افراد دچار افسردگی می شود.
شیره انگور برای دوران بارداری
وجود مواد مغذی زیاد در شیره انگور، باعث تقویت قوای جسمانی زنان کمبنیه بهخصوص در زمان بارداری میشود و به رشد بهتر جنین کمک میکند. در این خوراکی شیرین ترکیباتی ازجمله فسفر، کلسیم، منیزیم و ویتامین K وجود دارد که برای بالا بردن تراکم استخوانها عالی هستند. ازاینرو مصرف آن در زمان بارداری برای جبران کمبود کلسیم توصیه میشود.
موارد مورد احتیاط
فواید شیره انگور بسیار زیاد است اما با توجه به ویژگیهای جسمی افراد و نحوه مصرف آن ممکن است عوارضی نیز داشته باشد. همانطور که گفته شد طبع این شهد خوراکی گرم و تر است بنابراین مصرف زیاد آن برای افراد گرممزاج ممکن است باعث غلیظ شدن صفرا و درنتیجه ایجاد سردرد، بالا رفتن حرارت بدن و جوش زدن در صورت و بدنشان شود. برای رفع این حالات میتوان از تخم ریحان و یا میوههای تازه با طبع سرد استفاده کرد. علاوه بر آن باوجود قند زیادی که در این شیره وجود دارد مصرف آن برای افراد دیابتی نیز توصیه نمیشود. همچنین وجود کالری بالا در شیره انگور باعث چاقی و اضافهوزن در افراد کمتحرک که ورزش منظم ندارند میشود و بهتر است این افراد نیز در مصرف این خوراکی اعتدال را رعایت کنند.
نظرات
دیدگاه خود را در مورد محصول مطرح نمایید
نظرات
0 نظر