کنجد

  • وزن: 360 گرم
  • توضیح کوتاه: گیاه کنجد گیاهی گلدار از خانواده Pedaliaceae است. این دانه‌ها بیشترین مقدار روغن را در بین همه دانه‌ها و عطر و طعم لطیف و مغذی دارد. این دانه‌ها را می‌توان به صورت خام یا خشک یا حتی به عنوان میان وعده‌های بو داده مصرف کرد. از آنها به‌عنوان ماده موثر در غذاهای مختلف استفاده می‌شود. تنها قسمت قابل استفاده گیاه کنجد، دانه آن است که از آن برای استحصال روغن گیاهی استفاده می‌شود. این گیاه به علت مقاومت به خشکی به عنوان یکی از محصولات استراتژیک مناطق خشک شناسایی شده است .
+ موارد بیشتر - بستن

کد محصول:23

قیمت : 22,000 تومان

توضیحات

کنجد

کنجد

گیاه کنجد گیاهی گلدار از خانواده Pedaliaceae است. این دانه‌ها بیشترین مقدار روغن را در بین همه دانه‌ها و عطر و طعم لطیف و مغذی دارد. این دانه‌ها را می‌توان به صورت خام یا خشک یا حتی به عنوان میان وعده‌های بو داده مصرف کرد. از آنها به‌عنوان ماده موثر در غذاهای مختلف استفاده می‌شود. تنها قسمت قابل استفاده گیاه کنجد، دانه آن است که از آن برای استحصال روغن گیاهی استفاده می‌شود. این گیاه به علت مقاومت به خشکی به عنوان یکی از محصولات استراتژیک مناطق خشک شناسایی شده است   .

خواص و درمان ها

 کاهش اسپاسم راه های هوایی در بیماری آسم

 کاهش فشار خون بالا (فشار خون بالا از عوامل موثر حمله های قلبی ، سکته ها و بیماری های قلبی در افراد دیابتی است.)

پیشگیری از اسپاسم نوعی عروق خونی که در پیدایش حملات میگرن نقش دارند.

ایجاد خواب طبیعی در زنانی که از عوارض یائسگی رنج می برند.

کلسیم

پیشگیری از سرطان روده، پوکی استخوان و میگرن

کلسیم از املاح معدنی مهم موجود در کنجد است. در مطالعاتی که اخیراً انجام شده است نقش موثر کلسیم در موارد زیر به اثبات رسیده است:

حفاظت از سلول های روده در مقابل مواد شیمیایی سرطان زا

پیشگیری از کاهش توده ی استخوانی که در یائسگی یا بیماری های خاصی مانند آرتریت روماتوئید مشاهده می شود.

پیشگیری از سردردهای میگرن

 جلو گیری از ابتلا به دیابت

دانه کنجد  تنها روغن خوراکی در کاهش فشار خون و گلوکز پلاسما در بیماران دیابتی با حساسیت بالا موثر است.

جلوگیری از کم خونی

دانه‌های کنجد به ویژه دانه‌های سیاه، غنی از آهن است. از این رو برای کسانی که از کم خونی و ضعف رنج می‌برند بسیار توصیه می‌شود.

 جلو گیری از بیماری های قلبی عروقی

روغن دانه کنجد از ضایعات آترواسکلروتیک جلوگیری می‌کند و از این رو برای سلامت قلب مفید است. آنها حاوی یک ترکیب آنتی اکسیدان و ضد التهاب به نام سزامول هستند که همچنین خواص ضد آتروژنیک از خود نشان می‌دهد، بنابراین سلامت قلب و عروق را بهبود می‌بخشد.

دانه کنجد سرشار از اسید غیر اشباع، اسید اولئیک است که به کاهش کلسترول بد خون و افزایش کلسترول خوب بدن کمک می‌کند. این از خطر بیماری عروق کرونر و سکته جلوگیری می‌کند.

 خواص ض د سرطان

دانه کنجد حاوی منیزیم است که خاصیت ضد سرطانی دارد. آن همچنین حاوی یک ترکیب ضد سرطان به نام فیتات هستند. ثابت شده است که دانه کنجد در کاهش خطر تومورهای روده بزرگ موثر است بنابراین از سرطان روده بزرگ جلوگیری می‌کند.

سلامت دستگاه گوارش

دانه‌های کنجد از سیستم هضم و روده بزرگ سالم پشتیبانی می‌کنند زیرا سرشار از فیبر هستند. این مقدار زیاد فیبر به عملکرد روان روده کمک می‌کند ، بنابراین دفع مواد زائد را آسان می‌کند و یبوست را برطرف می‌کند .

تسکین آرتریت روماتوئید

دانه کنجد حاوی مس است، ماده معدنی که برای سیستم های آنزیم آنتی اکسیدانی حیاتی است ، بنابراین درد و تورم مرتبط با آرتروز را کاهش می‌دهد. علاوه بر این ، این ماده معدنی قدرت رگ های خونی، استخوان‌ها و مفاصل را فراهم می‌کند.

سلامت تنفسی

منیزیم موجود در دانه‌های کنجد با جلوگیری از اسپاسم مجاری تنفسی از آسم و سایر اختلالات تنفسی جلوگیری می‌کند.

محافظت دی ان ای

مشخص شده است که سزامول که در دانه‌های کنجد و روغن کنجد یافت می‌شود، از آسیب دیدن DNA توسط اشعه جلوگیری می‌کند. این هم از آسیب رساندن به روده و طحال جلوگیری می‌کند.

سلامت استخوان

دانه کنجد حاوی روی است که باعث افزایش تراکم مواد معدنی استخوان و سلامت استخوان می‌شود. کمبود این ماده معدنی می‌تواند باعث پوکی استخوان در ناحیه ران و ستون فقرات شود.

بهداشت دهان و دندان

دانه کنجد و روغن دانه کنجد با از بین بردن پلاک‌های دندانی و سفید شدن دندان‌ها به تقویت سلامت دهان و دندان کمک می‌کند. کشیدن روغن، یعنی کشیدن روغن دانه کنجد در دهان، می‌تواند میزان جهش‌های استرپتوکوک در دندان و بزاق دهان را کاهش دهد و سلامت کلی را تقویت کند.

درمان اضطراب

دانه کنجد حاوی چندین ماده مغذی است که خاصیت تسکین دهنده استرس دارد. مواد معدنی مانند منیزیم و کلسیم با تنظیم عملکرد عضلات یعنی انقباض و آرامش به عنوان ضد اسپاسم عمل می‌کند.

ویتامین B1  دارای خواص آرام بخشی است که به عملکرد صحیح عصب کمک می‌کند. کمبود این ویتامین می‌تواند منجر به اسپاسم عضلانی، بدخلقی و افسردگی شود. تریپتوفان یک آمینو اسید ضروری است که در تولید سروتونین، یک انتقال دهنده عصبی که درد را کاهش می‌دهد و الگوی خواب و خلق و خو را تنظیم می‌کند، نقش دارد. عدم تولید و انتقال سروتونین در مغز می‌تواند منجر به اضطراب و افسردگی شود.

موارد منع مصرف

کنجد دانه روغنی بسیار مفیدی است اما مثل همه مواد غذایی دیگر زیاد خوردن ان باعث مشکلات متعدد میشود مثلا تنها 100 گرم از کنجد که تقریبا یک مشت می شود  560 کیلو کالری دارد که در واقع یک وعده غذایی کامل است و یا طبع گرم کنجد با مصرف زیاد عامل جوش و حساسیت میشود.  

نظرات

دیدگاه خود را در مورد محصول مطرح نمایید

امتیاز از 1 تا 5 متن

نظرات

0 نظر

سایر محصولات تولیدیار فاطمه برات نژاد

مشاهده همه