رب گوجه

  • وزن: 1000 گرم
  • رنگ: قرمز کدر
  • توضیح کوتاه: رب گوجه امروزه به جهت نوع غذاهای ایرانی به عنصری جدایی ناپذیر از زندگی هر خانواده ایرانی تبدیل شده از این رو انواع مختلف ان در بازار موجود شده والبته این که هر فردی که برای سلامتی خود ارزش قایِل است حتما سعی در انتخاب بهترن نوع ان دارد. ما سعی داریم که بتوانیم شما را در رسیدن به این دست از محصولات یاری کنیم
+ موارد بیشتر - بستن

کد محصول:25

قیمت : 0 تومان

توضیحات

رب گوجه

رب گوجه

رب گوجه امروزه به جهت نوع غذاهای ایرانی به عنصری جدایی ناپذیر از زندگی هر خانواده ایرانی تبدیل شده از این رو انواع مختلف ان در بازار موجود شده والبته این که هر فردی که برای سلامتی خود ارزش قایِل است حتما سعی در انتخاب بهترن نوع ان دارد. ما سعی داریم که بتوانیم شما را در رسیدن به این دست از محصولات یاری کنیم

خواص گوجه و رب آن

محتوای گوجه حدود 95٪ آب بوده و 5٪ باقیمانده را کربوهیدرات و فیبر تشکیل می دهد. گوجه ها حاوی مقدار خوبی ویتامین های آ، ث، کا و خانواده ویتامین های ب است. مواد معدنی همچون پتاسیم، منگنز، منیزیم، مس و فسفر در گوجه فرنگی نیز وجود دارند. این گیاه حاوی فیبر و پروتئین و مقداری ترکیبات ارگانیک مانند لیکوپن است .

رب گوجه حاوی مقدار مناسبی فیبر است که حرکت روده ها را تحریک می کند و بدینوسیله این ماده از یوبوست و دیگر مشکلات گوارشی جلوگیری می کند. کوماریک اسید و کلروژنیک اسید موجود در گوجه فرنگی، به خنثی سازی تاثیرات آسیب زای مواد سرطان زا کمک می کند. گوجه حاوی پتاسیم که یک گشاد کننده عروق می باشد که فشار خون را در ورید ها و شریان ها کاهش می دهد. این موضوع به افزایش گردش خون و کاهش سنگینی بر روی قلب و از بین رفتن ریسک فشار خون بالای مزمن کمک می کند

مشکلاتی که افزودنی‌ها به رب های صنعتی ایجاد می‌کنند

رب گوجه‌فرنگی شامل مواد شیمایی است که برای سیستم بدن ضروری نیستند.این مواد عمدتا به عنوان ماده نگهدارنده به رب گوجه‌فرنگی اضافه می‌شوند.یکی از این مواد افزودنی نیترات سدیم است که ممکن است شرایط افراد دارای فشار خون بالا را تحت تاثیر قرار دهد

آسپارتام و شربت ذرت یکی دیگر از مواد افزودنی در رب گوجه فرنگی است. مطالعات نشان داده‌اند که این مواد باعث افزایش وزن و سوء هاضمه می‌شوند که در برخی موارد نیز منجر به سوزش سر دل می‌شوند  و بیماری ریفلاکس معده را تشدید می‌کند. در حالی که این مواد افزودنی به مفدار خیلی کمی در یک قاشق غذاخوری رب‌ گوجه‌فرنگی یافت می‌شوند،می‌توانند اثر بلند مدت خطرناکی داشته باشند.

در رب های کارخانه ای و صنعتی و به قولی صد درصد بهداشتی، مواد نگهدارنده و متوقف کننده ای چون بنزوات سدیم یا ایتلردیامین تترا استیک اسید اضافه می کنند که این ها خون را به شدت فاسد کرده و انواع سرطان تولید می کند.

موارد منع مصرف

از آنجا که گوجه حاوی اسیدهای آلی زیادی هستند ، به ویژه در هنگام تشدید برای افرادی که مبتلا به گاستریت یا زخم معده هستند توصیه نمی شود. افراد مبتلا به بیماری کلیوی نیز باید مراقب باشند که از گوجه فرنگی زیاد استفاده نک

نظرات

دیدگاه خود را در مورد محصول مطرح نمایید

امتیاز از 1 تا 5 متن

نظرات

0 نظر

سایر محصولات تولیدیار فاطمه برات نژاد

مشاهده همه