کاکوتی
- وزن: 100 گرم
- تمیزی: پاک نکرده
- توضیح کوتاه: کاکوتی که نام انگلیسی آن Ziziphora cliniopodiodes است متعلق به خانواده نعناعیان است، گیاهی خودرو بوده و در مناطق کوهستانی رشد میکند.کاکوتی از خانواده نعنا است که براى خوش طعم کردن ماست و دوغ به کار برده میشود. گیاه کاکوتی مقوى معده، ضد عفونى کننده مجارى تنفسى است و خواص نعنا را داراست. طبع گیاه کاکوتی گرم و خشک است.کاکوتی دارای بوتههایی با ارتفاع بیست تا پنجاه سانتی متری است و گلهای کاکوتی بنفش رنگ بوده و برگهای کاکوتی ریز و سبز هستند.
کد محصول:35
قیمت : 25,000 تومان
توضیحات
کاکوتی
کاکوتی
که نام انگلیسی آن Ziziphora cliniopodiodes است متعلق به خانواده نعناعیان است، گیاهی خودرو بوده و در مناطق کوهستانی رشد میکند.کاکوتی از خانواده نعنا است که براى خوش طعم کردن ماست و دوغ به کار برده میشود. گیاه کاکوتی مقوى معده، ضد عفونى کننده مجارى تنفسى است و خواص نعنا را داراست. طبع گیاه کاکوتی گرم و خشک است.کاکوتی دارای بوتههایی با ارتفاع بیست تا پنجاه سانتی متری است و گلهای کاکوتی بنفش رنگ بوده و برگهای کاکوتی ریز و سبز هستند.
خواص و درمان ها
گیاه کاکوتی خواص و فواید فراوانی برای سلامتی دارد که در ادامه به بررسی برخی از خواص کاکوتی میپردازیم. خواص کاکوتی بسیار فراوان است که از جمله خواص کاکوتی میتوان به مواردی مانند پیشگیری و درمان سرناخوردگی و آنفولانزا، جلوگیری از خونریزی بینی، پیشگیری و درمان اسهال، رفع مشکلات گوارشی و غیره اشاره کرد.
طبع کاکوتی
کاکوتی طبع گرم و خشک دارد. از کاکوتی برای متعادل کردن طبع برخی از لبنیات مانند دوغ و ماست استفاده میکنند
برای پوست
یکی از خواص روغن کاکوتی این است که میتواند موجب روشن شدن پوست شود و همچنین یکی دیگر از خواص روغن کاکوتی برای پوست این است که تاثیر بسزایی در پاک کنندگی آلودگیهای سطح پوست دارد.
برای قاعدگی
یکی از خواص کاکوتی خاصیت قاعدهآور بودن این گیاه دارویی است که در تنظیم قاعدگی نامنططم نیز نقش دارد. کاکوتی به عنوان یک بادشکن طبیعی عمل میکند و از آنجایی که دارای خواص ضد درد است میتواند موجب تسکین کمر درد در طول دوران قاعدگی شود.
برای دیابت
از خواص کاکوتی میتوان به تاثیر آن در کاهش قند خون اشاره کرد. عصاره کاکوتی میتواند با اثر بر روی سلولهای بتا پانکراس و افزایش ترشح انسولین مکجب کاهش سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ شوند.
برای معده
از خواص کاکوتی میتوان به خاصیت ضد التهابی و آرامش بخشی آن نام برد که کاکوتی را به یک گیاه دارویی مفید برای معده تبدیل کرده است. از جمله خواص دمنوش کاکوتی که برای معده مفید است میتوان به مواردی مانند بهبود درد معده، بهبود هضم غذا، تقویت سلامت دستگاه گوارش، کاهش دل درد و دل پیچه و بهبود و درمان نفخ شکم اشاره کرد.
برای فشار خون
کاکوتی موجب افزایش فشار خون میشود. افراد مبتلا به فشار خون نباید در مصرف کاکوتی زیاده روی کنند.
برای تقویت قوای جنسی در آقایان
یکی از بهترین گیاهان دارویی برای تقویت میل و قوای جنسی آقایان کاکوتی است. از خواص کاکوتی میتوان به کمک در درمان ناباروری و درمان ناتوانی جنسی اشاره کرد.
خواص کاکوتی و پونه
از خواص کاکوتی و پونه میتوان به مواردی از جمله رقیق کردن خون، تقویت معده، ضدنفخ، بادشکن، ضد سرفه و حساسیت، آنتی بیوتیک قوی، بهبود سلامت قلب، بهبود سلامت دستگاه گوارش و ضد شب ادراری اشاره کرد.
برای تهیه دمنوش کاکوتی و پونه به مواد زیر نیاز داریم:
دو لیوان آب، دو قاشق مرباخوری عسل، یک قاشق غذاخوری کاکوتی و یک قاشق غذا خوری پونه کوهی
برای تهیه دمنوش کاکوتی و پونه باید در مرحله اول پونه کوهی و کاکوتی را در یک قوری چینی بریزید و به مقدار مورد نیاز آب جوش به قوری اضافه کنید و بعد اجازه دهید برای مدت زمان ۳۰ دقیقه روی شعله ملایم دم بکشد.
خواص عرق کاکوتی
عرق کاکوتی دارای خواص ضد عفونی کننده است و برای درمان معده درد، نفخ شکم و سلامت دستگاه گوارش از بهترین عرقیجات گیاهی است.
خواص روغن کاکوتی
از جمله خواص روغن کاکوتی میتوان به تاثیر آن در پاکسازی پوست اشاره کرد. همچنین روغن کاکوتی دارای خاصیت ضد باکتریایی است و به علت بوی تندی که دارد از آن به عنوان دئودرانت طبیعی استفاده میکنند.
خواص دمنوش کاکوتی
یکی از خواص دمنوش کاکوتی درمان تب مالت است. همجنین درمان خونریزی بینی در بزرگسالان و کودکان از دیگر خواص دمنوش کاکوتی است. دمنوش کاکوتی میتواند موجب تقویت قلب شده و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و سکته قلبی را کاهش میدهد.
عوارض کاکوتی
مصرف کاکوتی در دوران بارداری بر جذب آهن بدن تاثیر دارد.
توصیه میشود که زنان باردار از زیاده روی در مصرف آن اجتناب کنند.
ممکن است کاکوتی باعث افزایش فشار خون شود، به همین دلیل توصیه شده که افراد مبتلا به فشار خون بالا از زیاده روی در مصرف این گیاه دارویی پرهيز کنند.
به طور کلی گیاه کاکوتی نباید به صورت مداوم و زیاد مصرف شود.
نظرات
دیدگاه خود را در مورد محصول مطرح نمایید
نظرات
0 نظر